Faaliyet Alanları

Ana Sayfa Akaryakıt

Akaryakıt

GO ENO DIESEL

İçerdiği katkı sayesinde aracınızın motorunu korur, performansını artırır. GO ENO DIESEL aracınızın enjektörlerinde birikerek yanma verimliliğini düşüren kurum ve tortuların oluşmasını engeller ve ilk depodan itibaren enjektörlerin temizliğini sağlayarak motor performansını artırır. İçerdiği katkılar ile GO ENO DIESEL, daha kolay ve verimli yanma özelliği ile motor performansını artırırken araç bakım aralıklarının da uzamasını sağlar. Araç dolumu sırasında köpüklenmeyi azaltır, araç depo kapasitesinin verimli kullanılmasını sağlar. Kış aylarında yakıtın donmasını geciktirir ve yakıt donması sonucunda oluşabilecek bakım masraflarını düşürür.

GO ENO 95 Katkılı Kurşunsuz Benzin

İçerdiği katkı sayesinde aracınızın motorunu temiz tutar, yanma verimini artırarak yakıt tasarrufu sağlar. GO ENO 95 Katkılı Kurşunsuz Benzin ilk depodan itibaren aracınızın motorunda kurum oluşumunu engelleyerek motoru korur. Motor ömrünü uzatırken yanma verimini artırarak yakıt tasarrufu yapmanızı sağlar. Aracınızın ivmelenme yeteneğini yükselterek performansını artıran GO ENO 95, daha düşük emisyon değerleri ile sürdürülebilirliğe katkı sağlar.

GO Diesel

İçerdiği katkı sayesinde aracınızda oluşabilecek çekiş gücü kayıplarını önler, bakım masraflarını düşürür. GO DIESEL motorunuzu temiz tutar, ömrünü uzatır. Motorda oluşabilecek korozyon ve pası önler, araç bakım aralıklarının uzamasını sağlayarak bakım masraflarınızı düşürür.

GO ENO

GO'nun ENO serisi yakıtları, bir performans yakıtından beklediğiniz her şeyi karşılayacak. ENO serisi benzin ve motorinler, özel geliştirilmiş yakıt katkıları sayesinde düzenli kullanımda araç motorlarını başarıyla temizliyor. Katkısız yakıt kullanan araçlara kıyasla yakıt tüketimini düşürüyor, araç ömrünü uzatıyor, bakım giderlerini azaltıyor, motor performansını artırıyor ve daha az karbon emisyonu yoluyla doğanın korunmasına katkıda bulunuyor.

Foto Galeri