Gümüş Hakkında

Ana Sayfa Hakkımızda

Tarihçe

HAKKIMIZDA

Çeyrek asrı aşan bir süreçte ticari faaliyetlerini aralıksız sürdüren Gümüş Oto Galeri’nin temelleri firmamızın kurucusu olan Osman GÜMÜŞ tarafından 1990 yılında atılmıştır.


2. El traktör alım satımı ile ticaret hayatına başlayan Osman GÜMÜŞ, bunun yanında şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe de hizmet vermiştir.

 

Kurucumuz Osman GÜMÜŞ’ün oğlu Mustafa GÜMÜŞ tarafından 2000 yılında devir alınan bayrak daha da yükseltilerek ana faaliyet konusu olan Traktör sektöründe 2006 yılında Tümosan Traktör bayiliğini alarak ticaret hayatına devam etmiştir.

 

Geçmişimizden ve siz değerli müşterilerimizden aldığımız güvenle geleceğe büyük adımlarla ilerleyen Mustafa GÜMÜŞ 2015 yılında Gümüş Petrol Ürn. Oto. San. Tic. Ltd. Şti’ni kurarak İpra Enerji AŞ ile akaryakıt sektöründe de faaliyetine başlamıştır.

 

Temel ilkemiz olan müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmayı ilke edinmiş olan firmamız, uzmanlığı ve profesyonelliği ile siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamanın yanında, daha fazlasını sunmak için sürekli mükemmeli arayan bir anlayışı benimsemiştir.

 

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ramazan GÜMÜŞ

Gümüş Petrol Ürn. Oto. San. Tic. Ltd. Şti

Yönetim kurulu başkanı